Rólunk

Az OVISULI egy vidám iskola óvodásoknak. :) 

Kedves Anyukák és Apukák!

Adrienn néni és Ági néni vidám ovis foglalkozásokkal várja szombat délelőttönként gyermeketeket!

Az OVISULI egy nagyszerű hely, ahová majd nagyon szívesen jártok, és ahol örömmel tanul és fejlődik gyermeketek.

 • ZUMBA

  9:00-9:35-ig Adrienn néni mozgatja meg Zumbatomic foglalkozásával a kicsiket.

 • ISKOLA-ELŐKÉSZÍTŐ

  9:40-10:15-ig Adrienn néni és Ági néni iskola-előkészítő foglalkozáson fejleszti gyermekük azon képességeit és készségeik, melyekre majd nagy szükségük lesz az iskolában. Minden foglalkozásnak lesz egy témája, melyhez az aznapi tevékenységek és feladatok kapcsolódnak.

 • ANGOL

  10:20-10:55-ig Ági néni angolozik a gyermekekkel.

 • KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS

  11:00-11:35-ig Adrienn néni és Ági néni kézműves foglalkozást tart a gyermekeknek. Rajzolunk, festünk, gyurmázunk és különféle kisebb ajándékokat készítünk.

 • MOZGÁSFEJLESZTŐ ÉS KARATE ELŐKÉSZÍTŐ FOGLALKOZÁS

  11:40-12:15-ig Ági néni mozgatja meg mozgásfejlesztő és karate előkészítő foglalkozásán a kicsiket, hogy fáradtan és boldogan menjenek haza.

Minőségi oktatás: 

Adrienn néni és Ági néni betöltött négy és féléves kortól fogadja és tanítja a gyermekeket.  Sok éves tapasztalattal és sok szeretettel várjuk a hozzánk érkezőket. Korosztályuknak megfelelő fejlesztéssel és foglalkozásokkal szórakoztatjuk, foglalkoztatjuk, neveljük, oktatjuk és tanítjuk a kicsiket. Tekintettel vagyunk az eltérő igényekre, és minden egyes tanítványunkat egyéni képességei szerint fejlesztjük, úgy, hogy a foglalkozások mindenkinek örömöt szerezzenek és sikerélményt nyújtsanak. 

Oktatási központunk: 

Az OVISULI Gyálon működik, az Árpád utca és a Szent István utcák kereszteződésében. Az épületünkkel szemben játszótér és park található. Az épület előtt a parkolás megoldott. Központunk sokféle eszközzel felszerelt, kellemes hely, ahol a nyugodt és eredményes munkavégzés minden feltétele adott, ahová öröm belépni, és ahol jó lenni.
ET1

Kedves Anyukák és Apukák!

Mindent megteszünk azért, hogy évek múlva is majd úgy gondoljátok, hogy az OVISULI választása életetek egyik legjobb döntése volt!

Szeretettel várunk Benneteket!

Adrienn néni és Ági néni :)

(Csúcs Adrienn és Geburth Ágnes pedagógusok)