KEZDŐ (CSALÁDI) KARATE GYERMEKEKNEK MAGDI NÉNIVEL

Az I.C. Tatami Sportegyesület szeretettel várja KEZDŐ KARATE csoportjába a sportolás és karate iránt érdeklődő 2006-ban vagy előbb született általános iskolás és középiskolás lányokat és fiúkat, testalkatra, általános és fizikális képességekre való tekintet nélkül, hogy nagyszerű közösségben, egyéni képességei szerint fejlesszük.

Nagy szeretettel várjuk ugyanezen csoportba a karate kipróbálásához kedvet érző anyukákat és apukákat is, hogy a karate közös öröm forrásává és családi programmá válhasson.

A foglalkozások tehát egyedül vagy pedig családtagokkal (gyermekekkel, illetve szülőkkel) együtt látogathatók.

Foglalkozásainkat kellemes környezetben, jól felszerelt, saját edzőteremben tartjuk.

Az edzőterem címe: 2360 Gyál, Árpád u. 24. (Szent István utca és Árpád utca sarok, bejárat a Szent István utca felől)

Családi karate csoportjainkban kellemes, vidám, jó hangulatú foglalkozásainkon megszerettetjük a gyermekekkel és a szülőkkel a karatét, és minden egyes gyermeket és szülőt az egyéni képességei szerint fejlesztjük. Segítünk egészségetek megőrzésében, és kikapcsolódási és feltöltődési lehetőséget biztosítunk az iskolai és munkahelyi gondok és feszültségek levezetésére. Erőt, gyorsaságot, állóképességet, koordinációs képességet és hajlékonyságot fokozó feladatokat végzünk élvezhető és sikerélményt nyújtó módon. Bevezetünk Benneteket a karate világába, és megtanuljuk, gyakoroljuk a karate alapvető technikáit. Versenyfeladatokkal, küzdelmi játékokkal tesszük élményszerűvé a foglalkozásokat.  Felkészítünk Benneteket övvizsgára, és amennyiben a versenyzéshez kedvet éreztek, versenyfelkészítést és versenyzési lehetőséget is biztosítunk, hogy házi versenyeken, utánpótlás versenyeken, később pedig országos versenyeken szép sikereket érjetek el.

Az I.C. Tatami Sportegyesület foglalkozásainak legfőbb célkitűzései:

1. VIDÁMSÁG
2. JÓKEDV
3. JÁTÉK
4. ÖRÖM
5. FEGYELEM
6. FIGYELEM
7. FEJLŐDÉS
8. KÖZÖSSÉG
9. ÉLMÉNY
10. SIKER

Hogyan segíti a karate a jó iskolai eredmények elérését?

Családi karate foglalkozásainkon gyermeketeket szabálykövetésre, együttműködésre, egymás elfogadására és segítésére, egészséges versengésre, koncentrációval végzett munkára, saját teljesítménye reális értékelésére, a kudarc és a siker feldolgozására, határozott, de illedelmes kommunikációra, önvédelemre, önkifejezésre és önfegyelemre tanítjuk, így nagymértékben hozzájárulunk ahhoz, hogy gyermeketek boldog és sikeres iskolás legyen.

Büszkék vagyunk arra, hogy színes öves (haladó) tanítványaink több mint 90%-a jó vagy példás magatartású és jeles vagy kitűnő tanuló.

Foglalkozások:

CSALÁDI KARATE CSOPORT MAGDI NÉNIVEL
Korcsoport:                               2011-2009-ben születettek
Foglalkozásokat vezeti:           Mátraházi Magdolna
Foglalkozások helye:                az I.C. Tatami SE edzőterme (Gyál, Árpád u. 24.)
Foglalkozások ideje:                 HÉTFŐ és CSÜTÖRTÖK 18.30-20.00
Foglalkozások havi díja:          gyermekeknek 7.500 Ft/hó   (Heti egy foglalkozás esetén 5.000 Ft/hó), szülőknek 5.000 Ft/hó

Kedves Szülők!
Ha tavaly még nem jártatok egyesületünkbe, de szívesen kipróbálnátok egy foglalkozást, az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhettek ingyenes próbaórára.
Szeretettel várja gyermeketeket Magdi néni, Ági néni és az I.C. Tatami Sportegyesület!

ONLINE JELENTKEZÉS ÚJ TANULÓK SZÁMÁRA

Gyermek neve (kötelező)

Gyermek születési dátuma (kötelező)

Kapcsolattartó szülő neve (kötelező)

Kapcsolattartó szülő telefonszáma (kötelező)

Kapcsolattartó szülő e-mail címe (kötelező)

Mely csoport foglalkozásait szeretné látogatni?

Mikor szeretnének próba foglalkozásra jönni?

Kérdés, közlendő vagy megjegyzés:

Hogyan kér visszajelzést jelentkezéséről?
 E-mail-ben. Telefonon.