KIHELYEZETT KARATE TANFOLYAM A PESTIMREI ADY ENDRE ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

KIHELYEZETT KARATE TANFOLYAM A PESTIMREI ADY ENDRE ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

Az I.C. Tatami Sportegyesület KIHELYEZETT KARATE TANFOLYAMOT indít a pestszentimrei Ady Endre Általános Iskolában. A tanfolyamra karate iránt érdeklődő 1-6. osztályos  lányokat és fiúkat várunk, testalkatra, általános és fizikális képességekre való tekintet nélkül, hogy megszerettessük a sportolást és a karatét, és nagyszerű közösségben, egyéni képességei szerint fejlesszük.

Kihelyezett karate tanfolyamunkon jó hangulatú, vidám, játékos foglalkozásainkon megszerettetjük a gyermekekkel a  a sportolást és a karatét, és minden egyes karatés gyermekünket az egyéni képességei szerint fejlesztünk. Segítünk, hogy gyermeketek egészségesen fejlődjön. Fejlesztjük gyermeketek természetes mozgását. Erőt, gyorsaságot, állóképességet, koordinációs képességet és hajlékonyságot fokozó feladatokat végzünk az óvodás gyermekek számára élvezhető és sikerélményt nyújtó módon. A gyermekkori mozgásfejlesztő feladatok mellett bevezetjük gyermeketeket a karate világába, és versenyfeladatokkal, küzdelmi játékokkal szerettetjük meg vele a mozgást és a karatét. Felkészítjük gyermeketeket övvizsgára, és amennyiben a versenyzéshez kedvet érez, a későbbiekben versenyfelkészítést és versenyzési lehetőséget biztosítunk a számára, hogy házi versenyeken, utánpótlás versenyeken, később pedig országos versenyeken szép sikereket érjen el.

Az I.C. Tatami Sportegyesület foglalkozásainak legfőbb célkitűzései:

1. VIDÁMSÁG
2. JÓKEDV
3. JÁTÉK
4. ÖRÖM
5. FEGYELEM
6. FIGYELEM
7. FEJLŐDÉS
8. KÖZÖSSÉG
9. ÉLMÉNY
10. SIKER

Hogyan segíti a karate a jó iskolai eredmények elérését?

Karate edzéseinken gyermeketeket szabálykövetésre, együttműködésre, egymás elfogadására és segítésére, egészséges versengésre, koncentrációval végzett munkára, saját teljesítménye reális értékelésére, a kudarc és a siker feldolgozására, határozott, de illedelmes kommunikációra, önvédelemre, önkifejezésre és önfegyelemre tanítjuk, így nagymértékben hozzájárulunk ahhoz, hogy gyermeketek boldog és sikeres iskolás legyen.

Büszkék vagyunk arra, hogy színes öves (haladó) tanítványaink több mint 90%-a jó vagy példás magatartású és jeles vagy kitűnő tanuló.

Foglalkozások:

KIHELYEZETT KARATE TANFOLYAM A PESTSZENTIMREI ADY ISKOLÁBAN
Korcsoport:                                1-6. osztályosok
Foglalkozások helye:                a pestimrei Ady Endre Általános Iskola tornaterme
Foglalkozások ideje:                 CSÜTÖRTÖK 17.00-18.00
Foglalkozások havi díja:          3.500 Ft/hó vagy 1.200 Ft/alkalom (választható)

Az első (ingyenesen kipróbálható) foglalkozást 2015. október 1-én (csütörtökön) tartjuk.

A 067-388-1188-as telefonszámon vagy az alábbi űrlappal jelentkezhettek ingyenes próbafoglalkozásra.

   Gyermek neve (kötelező)

   Születési idő (kötelező)

   Szülő neve (kötelező)

   Telefonszám

   Email cím (kötelező)

   Megjegyzés

Szeretettel várja gyermeketeket  az I.C. Tatami Sportegyesület!